کد خبر: 4013899
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۱:۲۴

نشست «معرفی کتاب و جمع خوانی دانشجویی» در لاهیجان برگزار شد

به‌مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و کتابدار، نشستی تحت عنوان «معرفی کتاب و جمع خوانی دانشجویی» از کتاب های مرحوم بیژن نجدی، نویسنده شهیر گیلانی در لاهیجان برگزار شد.

جمع خوانی

به گزارش ایکنا از گیلان، اداره فرهنگی اجتماعی معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان با همکاری اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان لاهیجان به‌مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و کتابدار، نشستی تحت عنوان «معرفی کتاب و جمع خوانی دانشجویی» از مرحوم بیژن نجدی کتاب‌های نویسنده شهیر گیلانی را برگزار کردند.

این نشست با حضور همسر زنده یاد بیژن نجدی، مدیر اداره فرهنگی اجتماعی معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان لاهیجان، مدیر کتابخانه عمومی زنده یاد فیض لاهیجی و جمعی از مسئولان شهرستان در کتابخانه عمومی زنده یاد فیض لاهیجی برگزار شد.

در ابتدای برنامه یونس محمودی، فرماندار شهرستان لاهیجان طی سخنانی اهمیت کتاب و کتابخوانی را بیان کرد. سپس دانشجویان فعال سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان گیلان اعم از فاطمه محمدی، فائزه فیض بخش، زهرا علیمی راد، سونا صفری و مهیار ارض پیما به خوانش بخشی از کتاب های «داستان‌های ناتمام» و «دوباره از همان خیابان ها» پرداختند.

در پایان پروانه محسنی آزاد، همسر زنده یاد بیژن نجدی نیز چگونگی داستان نویسی استاد نجدی را ارائه داد و به دانشجویان تأکید کرد که ممارست و سخت کوشی تأثیر بسزایی در نتیجه نوشتارها دارد. دانشجویان و حاضران در نشست کتابخوانی بر مزار این استاد فقید گردهم آمده و یادش را گرامی داشتند.

مرحوم استاد بیژن نجدی، شاعر و داستان‌نویس(زاده ۲۴ آبان ۱۳۲۰ در خاش) به علت بیماری سرطان ریه در سال 1376 در لاهیجان درگذشت. آرامگاه او در شهر لاهیجان در جوار بقعه شیخ زاهد گیلانی قرار دارد.

نجدی در زمان زندگی خود تنها مجموعه داستان «یوزپلنگانی که با من دویده‌اند» را در سال ۷۳ منتشر ساخت که در سال ۷۴ جایزه قلم زرین جایزه گردون را به خود اختصاص داد. سایر آثار وی پس از درگذشتش توسط همسرش به چاپ رسید. مجموعه داستان «دوباره از همان خیابان ها» در سال ۷۹ نیز برگزیده نویسندگان و منتقدان مطبوعات شد. نجدی همچنین در کارنامه ادبی خود، تندیس یادمان بنیاد شعر فراپویان، برگزیده اشعار دهه هفتاد و لوح افتخار برای جانسروده‌ها در پاس داشت آیین‌های ملی و میهنی را دارد. از وی اشعار گیلکی کمی نیز باقی مانده است.

انتهای پیام
captcha